Anasayfa Sektörel Circle, Önemli Bir Duyuru Yaptı: Hesapları Kapatıyoruz!

Circle, Önemli Bir Duyuru Yaptı: Hesapları Kapatıyoruz!

Sektörel

Circle, tüketici hesaplarına yönelik desteğini sonlandıracağına dair bir açıklamada bulundu.

Circle, Önemli Bir Duyuru Yaptı: Hesapları Kapatıyoruz!

Stablecoin ihraççısı Circle'ın, kullanıcılarına "tüketici hesapları için desteğini durduracağını" bildirdiği öğrenildi. "Circle'ın stratejik incelemesinin bir parçası olarak, yalnızca tüketicilere yönelik Circle Hesapları artık desteklenmeyecektir. Kablolama ve madencilik işlevlerini durduracağız ve hesabınızı 30 Kasım 2023'te kapatacağız." denildi.

Circle, tüketici hesaplarını kapatma kararının ardındaki belirli motivasyonları açıklamamayı tercih etti. Yine de kullanıcılarına bu eylemin, şartları ve anlaşmalarıyla uyumlu olduğunu bildirdi.

Bu eylem, geçerli yasal sözleşmemizde bulunan Circle'ın özel şartlarıyla tutarlıdır.

Bu, Circle'ın CEO'su Jeremy Allaire'in Circle'ın yalnızca ABD pazarına odaklandığı fikrini reddetmesinin ardından geldi.

Allaire, daha önce Circle'ın işlerinin çoğunun ABD dışından geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

Her şeyimizin ABD ile ilgili olduğu aldatmacasına rağmen, USDC stablecoin'in benimsenmesinin yüzde 70'inin ABD dışında olduğunu tahmin ediyoruz.

Circle, Küresel Genişleme Yolunda Adımlar Atıyor

Circle, Önemli Bir Duyuru Yaptı: Hesapları Kapatıyoruz!

Bu, aynı zamanda Singapur makamlarının Circle'a Büyük Ödeme Kurumu (MPI) lisansı vermesinden sadece aylar sonra gerçekleşti.

Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından verilen lisans, Circle Singapore'un Singapur'da dijital ödeme token hizmetleri sunmasına izin veriyor.

7 Haziran'da Allaire, bu hamleyi Asya bölgesinde kripto için atılmış büyük bir adım olarak değerlendirdi.

Bu dönüm noktası, Singapur'da ve Asya bölgesinde düzenlenmiş, şeffaf ve güvenilir dolar tabanlı dijital para birimlerinin geleceği için büyük bir adım anlamına geliyor

Bu arada devam eden küresel genişleme çabalarının bir parçası olarak şirket, bu yılın başlarında Avrupa merkezini Paris'te kurma planını açıkladı.

Bunun arkasındaki nedenler, Fransa'nın kriptoya karşı olumlu tutumu ve ülkenin Web3 için küresel bir merkez olarak ortaya çıkma hırsıdır.

Kaynak: BeInCrypto

Circle, Önemli Bir Duyuru Yaptı: Hesapları Kapatıyoruz! içeriğimizle alakalı tüm SORULARINIZI aşağıda yer alan yorum alanından bizlere iletebilirsiniz. Alanında uzman analistlerimiz ve editörlerimiz, sizlerin sorularını cevaplayacaktır.
Yorumlar(0)
Trust Wallet Token (TWT) Nedir? Nasıl Alınır?
Rehber Burak Atik
Major Coin Nedir? Major Coin Listesi
Rehber Banu Fırıncılar
Ayı Piyasası (Bear Market) Nedir?
Rehber Hüseyin Özlan
Gate.io Nedir? Gate.io Güvenilir mi?
Rehber Burak Atik
SEC'in Gönderdiği Wells Bildirimi (Wells Notice) Nedir?
Rehber Banu Fırıncılar
Güvenli Ödemelerin Yeni Adresi PayPal USD (PYUSD) Nedir?
Rehber Banu Fırıncılar