Optimism Duyurdu: Airdrop'tan Kalan Tokenler Böyle Dağıtılacak!
AltcoinOptimism, airdrop'tan kalan tokenlerin nasıl dağıtılacağına dair ayrıntıları paylaştı.

Bir Ethereum Layer 2 ağı olan Optimism, ilk airdrop'undan kalan kullanılmamış fonları dağıtmayı planladığını duyurdu. Optimism; etkinlikten artan tokenlerin, şartları sağlayan ve airdrop için talep oluşturmayan hesaplara aktarılacağını bildirdi.

1 Haziran 2022'de başlayan airdrop, airdrop için bir kenarda tutulan yaklaşık 215 milyon tokenden 166 milyonunun dağıtılmasından sorumluydu. Tahsis, Optimism'in bunu ilan etmesinden önce airdrop'a yaklaşan adreslere yapıldı.
Şirketin paylaştığı bilgilere göre; adreslerin dörtte biri, hiçbir zaman airdrop için talep oluşturmadı. Söz konusu adresler, artık hak ettikleri payı alacaklar.
Optimism, ilk token arzının yüzde 19'unu airdrop yoluyla dağıtmayı taahhüt etti. İki airdroptan sonra, token arzının yüzde 13,73'ü geride kalacaktır. Optimism, üçüncü bir airdrop için planlarını açıklamadı.
Kilitli toplam değer (TVL) açısından Optimism, Ethereum'daki en büyük ikinci Layer 2 ağı konumundadır. L2 çözümleri, Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini ve verimliliğini artırmayı amaçlamaktadır. Bu, hem işlemleri zincir dışı işleyerek hem de Ethereum blockchain'in gizlilik özelliklerini koruyarak gerçekleştirilmektedir.
Şirketin sahipsiz airdrop fonlarını adreslere dağıtma kararı, Ethereum topluluğu içerisinde şeffaflığa ve merkeziyetsizliğe olan bağlılığını göstermektedir. Ayrıca bu, Ethereum L2 ekosistemine önemli ölçüde katkıda bulunacaktır.
Kaynak: CryptoNewsZ